Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Muutoksia Mtv:n kanavissa, näkyy mustaa? (#kaapeli, #kanavapaketti, #Lahti)

Minulla on kaapelin kautta ollut kanavapaketti käytössä, ja nyt viime viikolla Mtv:n kanavat menivät mustaksi? Ei herjaa conax korttia, tekstitys näkyy, ääni ei kuulu, ja kuva on musta. Kanavien signaali on täysillä. Muut paketissa olevat kanavat näkyvät, esim. Discovery: vain Max, Juniori ja Mtv leffa pimeni.

Ongelma on boksikohtainen, kokeilin korttia vanhempaan boksiin, ja vanhalla boksilla kanavat näkyvät kaikki: uudemmassa boksissa ei näy maikkarin kanavat. Boksin buuttaus, kanavahaku ja tehdasasetusten palautus ei muuta tilannetta. Laitteissa ja piuhoissa ei ole tapahtunut muutosta, joten viittaisi siihen, että mtv:n kanavissa olisi tehty jotain teknistä muutosta, joka aiheuttaa ongelman toisessa laitteessa?

Kokeilin tallennusta maxilta: tallentuu mustaa, ja tallenne näkyy kryptattuna? Tätä ei ole tapahtunut koskaan, boksissa on normaalisti automaattinen kryptaus ja purku käytössä, ei näy käyttäjälle..

Kommentit

 • Jos boxisi on Wbox 2 tai 2s (Wbox 1:sta ei kokemusta), niin kokeile, että otat kortin pois, kun se on päällä ja laitat takaisin. Itselläni on 2s mallissa uudella softalla vikaa, että kaikki maksu ja muut kortin takana olevat kanavat ovat mustia (tekstitys näkyy), kunnes otttaa kortin pois ja laittaa kakaisin.

 • Minun boxini on joskus auennut tilaan, että mikään salattu kanava ei ole näkynyt.
  Korjauksena on ollut virtajohdon tuuletus n. 5 min ajan.
  Ohjelmakortin puhdistus voi myös vaikuttaa - tai sen vaihto.

 • Itselläni kyllä tuo uusi firmis aiheutti tuon kertomani vian ja kortin poisto auttoi, eikä tarvinnut mitään puhdistuksia tehdä.

 • Juuri taas kävi samoin, ja kortti pois ja takas ja taas näkyy. Selkeä softa bugi on ja välillä kuva on musatna, mutat kuva tulee n. 2-3 sekan päästä. Näin siis käy vain, kun on boxi välillä sammutettuna (2s malli)

 • Ymmärsin, että kortti olisi välillä käynyt toisessa boxissa, eikä salatut kanavat näkyneet vieläkään, kun kortti palautettiin ongelmaboxiin.
  Wbox HD boxeihin on tullut ohjelmistopäivitys vähän aikaa sitten.

  Kosketuspintojen puhdistus oli tarkoitettu vain varmuuden vuoksi tehtäväksi :-)

 • Ongelmaboksi on Maximum C-8000, tuo ei ole hd - boksi. Virtajohdon tuuletus ei auta, ja tosiaan jo tehdasasetusten palautus tehty.

  Siitä päätellen, että vain mtv:n maksulliset kanavat eivät yllättäen näy, voisi päätellä että jotain pitää olla muuttunut sillä suunnalla. vähän aikaa sitten tuli ainakin lappu kotiin, että jotain Mtv: n kanavia loppuu. Liekö siinä yhteydessä jotain muutettu?

  kaikki muut kanavapakettiin valitut kanavat toimivat normaalisti, joten luulisi että ei voi olla kortin kontaktista tai boxin toiminnan muutoksesta kyse.

 • Onko tuossa boxissa mahdollisuus vahingossa hakea vain salaamattomat kanavat?

  MTV lopettaa MTV Sarja, MTV Komedia ja MTV Fakta XL -kanavat 31. maaliskuuta. Muutos vaikuttaa MTV Total -paketin ja joidenkin DNA Welho -kanavapakettien sisältöön.

  Vielä ei siis ole tapahtunut muutosta.

 • Pystyy hakemaan vain salaamattomat, mutta kaikki on haettu , muut Conaxin takana olevat kanavat eivät muuten näkyisi

 • Onko tuo toimva boxi ollut käytössä saman antennikaapelin päässä?
  Jos ei, kannattaa antennikaapeli vaihtaa uuteen. Nykyiset kaapelit eivät ole yhtä hyviä kun ennen (kulmapistoke).

 • saman kaapelin päässä on molemmat boxit , toimivalle menee vielä signaali tuon toimimattoman kautta.

 • Kehotamme kaikkia asiakkaitamme pitämään laitekytkentänsä mahdollisimman yksinkertaisina palveluiden oikein toimimiseksi. Signaalin kulkeminen ylimääräisen laitteen kautta tai antennijohdon jatkaminen heikentävät signaalia.

 • Minulla on maximumin digiboksi c-800, jossa juurikin Petri P:n kuvailemat ongelmat. Ennen toimi ja nyt muutamia päiviä ei ole toiminut. Avattu asiakasneuvonnan kanssa kanavat uudestaan ja linkitys tehty uudestaan wbox hd2s -hd-boksille, jolloin siinä boksissa näkyi hetken aikaa myös mtv3-maksukanavat. Kun käytin ongelmaboksissa, niin taas ei toimi kummassakaan. Wboxissa ei toimi muutkaan kanavat ja Maximimumissa ei toimi mtv3-maksukanavat. Kanavahaut tehty ja virtajohtoa käytetty pihalla, ei auta. Kyllä tässä on joku muutos tapahtunut palveluntarjoajalla. Olen vaihtanut antennijohtoa, mutta ei auta.

  "Ongelmaboksi on Maximum C-8000, tuo ei ole hd - boksi. Virtajohdon tuuletus ei auta, ja tosiaan jo tehdasasetusten palautus tehty.

  Siitä päätellen, että vain mtv:n maksulliset kanavat eivät yllättäen näy, voisi päätellä että jotain pitää olla muuttunut sillä suunnalla. vähän aikaa sitten tuli ainakin lappu kotiin, että jotain Mtv: n kanavia loppuu. Liekö siinä yhteydessä jotain muutettu?

  kaikki muut kanavapakettiin valitut kanavat toimivat normaalisti, joten luulisi että ei voi olla kortin kontaktista tai boxin toiminnan muutoksesta kyse."

 • Hei Tuomas

  Laitoin kyselyä asiasta. Tietojen mukaan MTV -kanaviin ei ole tullut muutoksia, mutta selvitetään onko tällainen muutos silti tullut ja vaikuttaisiko se osaan digibokseista.

  Heti kun saan vastauksen niin ilmoitan siitä.

 • Sama ongelma.MTV3 Max ei ole näkynyt muutamaan päivään.Tekstitykset näkyy,kuva ei.Digiboxi Maximum C-8000

 • Sama ongelma täälläkin, Max ja Fakta eivät näy. Ongelma alkoi 27.2.2014. Laskut maksettu, johdot oikein, tehdasasetukset palautettu... Digiboxi Topfield 2400.

 • Yritämme parhaillaan selvittää mistä tässä voisi olla kyse. Ongelma tuntuisi koskettavan selkeästi vain paria laitemallia, joten tilanteeseen on hieman haasteellista päästä käsiksi.

  Pitää myös selvittää tarkemmin laitteiden ajantasaisuus sillä esimerkiksi Maximum C-8000 laitteen suhteen ohjelmistoversio vaikuttaisi olevan hieman vanhempi ja tämä voi muodostua ongelmaksi.

  Kerromme lisää asiasta heti kun tiedämme.

  DNA Jukka ryhmäpäällikkö
 • Maximum c-8000 on vanhempi SD boxi, ja sille ei ole tulossa firmispäivityksiä, koska valmistajaa ei enää ole olemassa. Tuo ketjussa mainittu Topfieldin malli (CRC-2400?) taas on uudempi, ja ymmärtääkseni erittäin yleinen malli.

  Se, että osa maksullisista kanavista näkyy ja osa ei (MTV:n kanavat), viittaa mielestäni selkeästi siihen, että kanavantarjoajan päässä on tapahtunut jotain muutosta. Jos jotain muutetaan lähetyspäässä, niin sitä ei pitäisi joutua ratkomaan laitteen softalla, jos kanava on kuitenkin samassa laitteessa aikaisemmin toiminut jo kuukausia.

  Toivottavasti asia ratkeaa pian, osaa paketin kanavista ei nyt pysty käyttämään, ja kk-maksut kuitenkin rullaa. Lisäksi Formula 1 kausi on pian alkamassa, tuo on käytännössä se syy miksi minulla kanavapaketti (sisältäen MTV Max:in) ylipäätään on käytössä.

 • Maximum c 8000 kanssa sama ongelma. MTV total palvelusta näkyy mtv komedia ja c more -kanavat, mutta ei näy mtv max, leffa, juniori ja fakta. Ongelma alkoi täälläkin viime viikonloppuna.

  Kokeilin kortin vaihtoa, ei auttanut.

 • Hei!

  Kiitos Petri P sekä O-M kommenteistanne.

  Selvitämme asiaa ja kerromme lisätietoja heti kun tiedämme enemmän asiasta.

 • Nyt tuli näkyviin max, leffa ja juniori: ei vaatinut mitään toimia boksilla(kanavahakua tms.). Testaa 0-M myös tilanne, tuliko sinullekin nuo näkyviin ?

 • Minulla tuli myös näkyviin ilman toimenpiteitä täällä.

 • Toimii jälleen kerran. Alkoi eilen illalla toimia, eikä tarvinnut mitään omia toimenpiteitä. Mistä ihmees mahtoi olla kyse?

 • Kiitos kaikille aktiivisuudesta tässä keskustelussa.

  Ongelman aiheuttaja löydettiin ja tämä saatiin korjattua/muutettua.

  Nyt pitäisi siis toimia.

  DNA Jukka ryhmäpäällikkö
 • Ko. kanavat näkyvät nyt myös Topfieldissä. Viikon katkos huomioitaneen seuraavassa laskussa automaattisesti?

 • Henkilökohtaisiin tilauksiin tai laskutukseen liittyvissä kysymyksissä suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalvelumme numeroon 044144044 tai sähköpostitse osoitteeseen dnawelho@dna.fi

 • Jo viikon ajan kortin takana olevat kanavat ovat lakanneet näkymästä, vain teksti on näkynyt. Tämä tapahtuuu 1-3 kertaa päivässä. Laitteessa viimeisin ohjelmistoversio. Kortin poisotto auttaa vähäksi aikaa. Missä vika?

 • Hei Jukka

  Oletko kokeillut tehdä tehdasasetusten palautuksen digiboksille? Tämä toimenpide poistaa digiboksin muistista kanavien tiedot ja laittaa sen hakemaan ne uudestaan.

  Jos tehdasasetusten palautus ei auta, niin kannattaa käydä vaihtamassa ohjelmakortti DNA Kaupassa. Kortti voi olla vioittunut ja tämän takia digiboksi pystyy lukemaan sen hetkittäin.

 • Kävin eilen vaihtamassa kortin. Sen jälkeen on toiminut hyvin.

 • Ei auttanutkaan kortin vaihtaminen. Ongelma palasi. Tekstit näkyy, kuva pimeenä. Kortin poistaminen auttaa. Boxi on Wbox HD2.

 • Uudella kortilla näkyy salaamattomana alkuun usein muutaman päivän kaikki maksu-tv kanavat.

  Ongelma saattaa olla linkityksessä, suosittelenkin sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tilanteen varmistamiseksi.

 • Minulla ei näy max, juniori, cmore sport.. Muut näkyy.!!! Pystyykö joku nyt kertoo mitä tehdä

 • Hei Harri.

  Suosittelen sinuakin olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme selvittää asiaa tarkemmin.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.