Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Muutto kaapelitaloudesta antennitalouteen

Hei. Täytyykö kortti ohjelmoida uudestaan, jos kortti ja televisio siirretään kaapelitaloudesta antennitalouteen?  Vai mitä pitää tehdä, että alkaa toimimaan?

Kommentit

 • Hei Teuvo!

  DNA:n TV kortit toimivat nykyään sekä antenni- että kaapelitalouksissa joten tämän osalta ei tarvitse tehdä mitään. Itse digivirittimen osalta (digiboksi tai television viritin) tämän tulee kuitenkin tukea myös antenni-tv:tä jos haluat sitä käyttää. Muuton jälkeen kanavat tulee sitten vain hakea uudelleen antenniverkon kautta automaattisella kanavahaulla
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Jatkoa, jos haluan netin kautta samat kanavat kuin oli kaapelin kautta, tarvitaanko kortti edelleen? Antennin kautta tarvitaan kai hd viritin ja sitä ei ole vielä niin ajattelin, että saako netin kautta helpommin homman hoidettua?


 • Kun käytössä on maksukanavia, niin alueella tulisi näkyä Digitan B- ja F-niput sekä DNA:n VHF-verkko riippuen siitä, mitä maksukanavia katsoo.
  Pakettien sisällötkin poikkeavat kaapeli- ja antenniverkossa toisistaan. Taisipa hinnoissakin olla eroja. Kannattaa pakettien suhteen olla yhteydessä DNA:n asiakaspalveluun.
  Tilanteesta riippuen, voi joutua harkitsemaan DNA Hubin hankintaa.
 • Kaiiki antenniverkon maksukanavat edellyttävät HD-kelpoista viritintä.
  DNA TV:n kautta voit katsoa osaa kanavista netin kautta SD-laadulla (siellä ei ole välttämättä kaikkia kanaviasi). Silloin korttia ei tarvita.
 • Pääosa vapaista mainosrahoitteisista kanavista ei DNA TV:n kautta ole katsottavissa suorana, vaan vain tallennettuna, joten DNA TV:n tulisi olla tallennusominaisuudella, jos niitä haluaa netin kautta seurata.
 • Kaikkia kaapelissa tulleita kananavia ei saa antennitalouteen edes netin kautta. Antenneista nyt puhumattakaan.
 • Osan vapaista mainosrahoitteisista kanavista näkee kanavayhtiöiden omilta sivustoilta suorana (mm. MTV3 Katsomosta).

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.