Myyntiesto

Olen asiakaspalvelunne mukaan asettanut minunpalvelussa myyntieston v. 2017. Siellä ei kuitenkaan osattu kertoa miten sen saa pois. Itsekään en osaa tuota estoa poistaa. Voiko joku auttaa?
Antti Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Sisäänkirjautumisen jälkeen klikkaa jonkin palvelusi (liittymä tai laite) kohdalla Lisätiedot ja hallinta. Tämän jälkeen avautuvalta sivulta löytyy kohta "Muut toiminnat", klikkaa sieltä Siirry -painiketta. Tämän jälkeen valitse sivun vasemmalta laidalta Omat tiedot. Sieltä löytyy kohta Omaehtoinen myyntikielto, klikkaa sen kohdalta Muokkaa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • "kohta "Muut toiminnat", klikkaa sieltä Siirry -painiketta "
    ei löytynyt
    HP
  • Muutoksen pääsee tekemään vain puhelinliittymän lisätiedot ja hallinta -kohdan kautta. Muissa palveluissa tuota Muut toiminnat -kohtaa ei siis näy.

Jos eston on sattunut aikaisemmin tekemään ja ei nykyään enää omista puhelinliittymää, niin tässä tapauksessa tulisi olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme josta voidaan välittää pyyntö omaehtoisen myyntikiellon poistosta luotonvalvontaamme.