Myyntiesto

Olen asiakaspalvelunne mukaan asettanut minunpalvelussa myyntieston v. 2017. Siellä ei kuitenkaan osattu kertoa miten sen saa pois. Itsekään en osaa tuota estoa poistaa. Voiko joku auttaa?

Kommentit

• Hei! Sisäänkirjautumisen jälkeen klikkaa jonkin palvelusi (liittymä tai laite) kohdalla Lisätiedot ja hallinta. Tämän jälkeen avautuvalta sivulta löytyy kohta "Muut toiminnat", klikkaa sieltä Siirry -painiketta. Tämän jälkeen valitse sivun vasemmalta laidalta Omat tiedot. Sieltä löytyy kohta Omaehtoinen myyntikielto, klikkaa sen kohdalta Muokkaa.