Nat tyypin muutos 5g liittymässä

Huawei WA8021V5 kytkettynä johdolla PS4:een, mutta NAT tyyppi pleikalla on tyyyppi3, kuinka tämän saa vaihdettua? Tuohon Huawein purkkiin ei löydy ohjetta muutokseen. Asetusvalikossa ei ole suoraan paikkaa josta natin voi vaihtaa.

Kommentit

• Mihin WA8021 on liitetty? Jos erillisessä modeemissa kiinni niin modeemin asetuksia täytyy muuttaa
  • Se on liitetty tuohon 5G ulkoyksikköön MC7010.
  • Modeemista muuttaa apn julkinen.dna.fi
  • Mutta laitas ohjeet mistä tuollainen kohta löytyy. Olen etsinyt sekä ulkomokkulan että mesh palikan asetuksista mutta en ole löytänyt.
  • Ulkomodeemista löytyy.  Keskellä heti aloitussivulla lukee settings (asetukset). Siitä painaa ni pääsee eteenpäin.

Siitä klikkaa apn
    Ja tällaseet asetukset sinne

• Kiitos! Nyt onnistui ja pleikassa nat tyyppi 2.
  • Hyvä juttu 💪🏻👍🏻