Nat tyypin muutos ei onnistu

Yritän vaihtaa nat tyyppiäni tietokoneellani avonaiseksi, olen laittanut UPnp:n päälle, NAT-tila on suppilo, verkkoasetuksista päällä on julkinen ip ja apn on julkinen.dna.fi, mutta silti tietokoneeni nat tyyppi on strict, kun teen testin xbox live connectin kautta. Alkaa hermo menemään kun mikään ei auta.
Otto Nenonen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.