Nat tyypin vaihto AVONAISEKSI

Vaikka useampien foorumi lukujen jälkeen en saa vaihettua NAT-tyyppiä avonaiseksi, niin tarvin apua ihan kädestäpitäen.

APN -> Vaihdettu julkinen.dna.fi
Modemi Huawei B715s-23s
Nettikaapeli portissa LAN4/WAn
UPnP -> päällä

Silti NAT-tyyppien vaihtoehtona on vain symmetrinen/suppilo. Eikö tästä saa voi saada parempaa NAT-tyyppiä?

Nyt jos saisin jonkun ihanan ihmisen opastamaan kädestäpitäen että miten tämä homma nyt oikeesti saadaan toimimaan niin ei tartte alkaa liittymää vaihtamaan?
Kiitos
-Aleksi

Kommentit

• Hei Aleksi!

Yksi asia toki mitä voisit vielä kokeilla, jos käytät mokkulassa vain yhtä laitetta, on vaihtaa mokkula siltaavaan tilaan. Tällöin päätelaitteen IP näkyy verkkoon päin, mutta rajoituksena on ettei laitteita saa kuin yhden käyttöön kerrallaan ja mokkulan palomuuri ei suojaa laitetta.

Toinen mahdollisuus on tehdä porttiohjaukset mikäli käyttämäsi sovellus yrittää käyttää liikkuvilla laajakaistoilla suljettuja portteja, tämän opastus jää kuitenkin asiakaspalvelun ulkopuolelle.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Itselläni on sama mokkula & joskus tuli taistelua myös tuosta osoitteenmuunnoksesta=nat typestä....

Oletko kokeillut laittaa DMZ:n myös päälle sieltä purkista? Toista optionia suosittelen myös jos käytät winukkaa niin menet verkkoasetuksiin & muutat ipv4 staattiseksi osoitteeksi.... osoitteet pystyy hakea sieltä desktopin vasemmasta haku-toiminnosta cmd-komennolla eli päätteellä & syötät siihen mustaan ruutuun ipconfig & sen jälkeen on vaan copy+paste 😃
    Jesse