Näytä kaikki viesti painike kadonnut

Puhelinversiossa oli kaikki viestit painike ja se listasi kivasti ensin uusimman ja sitten vanhemmat kaikista aiheista.

Kyseinen nappi on kadonnut jokunen kuukausi sitten, saataisiinko se takaisin?

Testattu android puhelimella ja käytössä EDGE selain, eikä EDGE verkkokaan auttanut asiaan.

Kommentit

• Hei Sami!

Tarkistan vielä että kyse oli siis tukisivulla olevasta toiminnosta joka on nyt poistunut? Muistatko milloin tämä toiminto on siis viimeksi sinulla ollut käytössä?
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Eli siis kun menee tuki.dna.fi sivulle ja se löytyy kategorioiden alapuolelta. Taisi vielä alkuvuonna olla, en laittanut päivää ylös milloin en sitä enään nähnyt.
    Sami
  • Selvitellään tätä tarkemmin ja josko olisi mahdollista tuoda tämä toiminto takaisin.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Vinkki kaikki viestit löytvöt yhteydet valikon alta, Nöin ainakin puhelimella selattuna
    Tuomas Raatikainen
  • Toimiihan tuo, mutta joutuu joka kategorian katsomaan erikseen... Ja tämä dna:n palsta ei ole niin suosittu, että yksitellen kannattaisi selata.
    Sami