Numeron näkyminen soittaessa

miten numeron saa näkyviin soitetaessa kun numero on salainen
vanha systeemi *31 # ei tunnu toimivan-

Kommentit

• Nämä on aivan puhelinkohtaisia.
    Varmaankin puhelimen sisäiseen muistiin on tallennettu käyttöohje.
    Tai netistä pitäis löytyä valmistajan sivuilta manuaalia.
    Pistä vaikka googleen.Käyttöohje ja puhelinmali.
    Esim samsung galaxy xx suomenkielinen käyttöohje.

Itselläni Samsung.
    1.Puhelin
    2.Muut
    3.Asetukset
    4.Lisäasetuksia
    5.Näytä soittajan omatunnus ( numero )
    6.Piilota soittajan omatunnus ( numero )
  • Ei auta vaikka lukisi kuinka monta kertaa käytöohjeen kun siellä ei tuosta mitään muuta ollut kuin että numeronäytön esto on "operaattori " kohtainen.
  • Hei Matti!

Mikäli liittymälle on kytketty numeronäytön esto operaattorin puolelta, saa numeron näkymään soittaessa ainoastaan poistamalla tämän eston. Muussa tapauksessa numeron näkymistä on mahdollista hallinnoida suoraan puhelimesta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Ennen toimi tuo *31 # miksi se toiminto onpoistettu käytöstä.
    Sen kun lisäsi numeron eteen näkyi salaisesta numerosta huolimatta nyt se on poistunut tai ei ainakaan toimi.
    Näin se oli puhelimennumero valikossa jo numeron tallenettuna valmiina ja hoiti näytön .
    Kun jos puhelimen valikosta nyt valitsee näytä numero se näytetään jokaisella.
  • Hei kun yritän soittaa tyttöystävälleni tulee linja varattu mut tyttöystäväni pystyy soittaan minulle,olenko laittanut vahingossa tyttöystäväni numeron pitoon kun soitan hänelle niin tulee linja varattu. En ole laittanut estolle sen numeroa. Miten löydän puhelu valikosta pito valinnan
  • Haluaisin tietää miten löydän puhelu pito valinnan että saan pois pidon että pystyn soittaan tyttöystävälleni,en ole laittanut estolle sen numeroa.  Kiitos oisin iloinen jos voisitte auttaa
  • Eikös se ollut *#31# ?