Nelonen

Näkyykö Dna Hub kautta Nelonen ja alikanavat?
Rutger

Kommentit

 • Moikka! DNA TV -hubilla näkyvät kanavat löytyvät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-dnatv-ja-hubi-kanavalistat-ja-kanavapaketit

  Kanavien saatavuudella on hieman eroja riippuen siitä onko kyse DNA:n kaapeliverkosta tai IPTV kanavista internet yhteyden yli.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Rutger, Nelonen ja sen sisarkanavat ei näy Hubilla IPTV:n kautta eli internetin kautta nettikanavina mutta jos kytket antennijohdon Hubiin niin voit sitten katsoa noita kanavia. Huomaa kuitenkin että kaapeliverkoissa Nelosen kanavat näkyy myös HD-laadulla kun taas antenniverkossa ei ole Nelosen HD-kanavia. Tämä omituisuus ei koske vain Dnata vaan mm. Elisalla ja Telialla nuo Nelosen kanavat näkyy IPTV:ssä vain jos on operaattorin oma nettiyhteys eli Elisa Viihteessä pitää olla Elisan netti, Telia TV:ssä puolestaan Telian netti jotta Nelosen kanavat näkyy IPTV:nä.
  Nelosen kanavien omistajan eli Sanoma Oyn sanelema omituisuus!
  Jari
 • Moi, Sanoman kanavat (Nelonen, Jim, Liv ja Hero) on avattu IPTV-jakeluun Hubille eilen 9.2.2023. Näiden katsominen IPTV-laadulla vaatii tosiaan toimiakseen DNA:n netin. Muutos ei vaikuta antenni- tai kaapelikanavien katseluun.
  DNA TV kehitystiimi
 • Sanoman peruskanava Nelonen on ilmestynyt antenniverkkoon HD-versiona (kanava 24) ainakin Espoon lähettimen näkyvyysalueella.
  Papparainen
 • Veikko
 • Tämähän on aivan mahtavaa, että Nelosen kanavat näkyvät nyt myös IPTV:n puolella. Hommaisain DNA TV Hubin juuri vajaa kuukausi sitten.
  Pirkka

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.