Nelosen kanavia tulossa IPTV?

Onkohan aiheeseen liittyen mitään uutisia / päivityksiä? Harppaus DNA TV:n pariin kiinnostaisi (antennia/kaapelia ei meiltä löydy), mutta Nelosen kanavien puuttuminen harmittaa edelleen liikaa :-(

Kommentit

• En usko että ainakaan lähiaikoina tulee, ei johdu Dnasta vaan Sanoma Oystä/Nelonen Mediasta joka on sellanen vastaanhangoittelija ettei pahemmasta väliä. Esim. Elisalla ja Telialla Nelosen kanavat näkyy suorana IPTV:ssä vain niiden oman nettiyhteyden kautta ja jos sattuukin olemaan jonkun muun netti niin Nelosen kanavat ei näy suorana, tämä ihan Sanoma Oyn sanelema juttu.
    Toisaalta kun katsoo millaista ohjelmistoa ja mainoksia Nelosen kanavilla on, en itse ainakaan jää kaipaamaan.

Mutta sellanen vinkki, että jos sulla on Dnalta tallennuspalvelu, niin voit laittaa Nelosen kanavilta tallentumaan ja aloittaa katselun viivästyneenä vaikka tallennus olisikin kesken.
    Jari