Nelosen tallennukset eivät katsottavissa DNA TV Apple TV -sovelluksessa

Miksi Neloselta tehdyt tallenteet eivät ole katsottavissa DNA TV:n Apple TV -sovelluksessa? Onko tämä ominaisuus vai vika?
Tomi

Kommentit

• Hei Tomi!

Valitettavasti Nelonen, Liv, JIM ja Hero -kanavien tallenteiden katselu Apple TV:n DNA TV -sovelluksella ei ole tällä hetkellä mahdollista.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Hei DNA Hanna. Tuo asiahan on tiedossa, mutta kysymys olikin "Miksi ...?"
    Petri