Net yhteitä.

Se pätki nyt koko aja
Maria Monteiro-Kuokkanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei! Nettikö pätkii? Oliko kyse kiinteästä laajakaistasta vai mobiilinetistä eli mokkulasta tai puhelinliittymän netistä? Auttaako laitteiden uudelleenkäynnistys ongelmaan?

    Parhaiten ongelmaa päästään selvittämään puhelimitse maksuttoman vikapäivystyksemme 0800 300 500 kautta. Numero on avoinna vuorokauden ympäri.
    DNA Ida T palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.