Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Netflix ja liikenteen rajoitus (uusi viesti)

Miksi DNA on alkanut rajoittaa Netflixin ja toisen operaattorin verkkoon kohdistuvaa liikennnettä kaapeliverkossa? Esim. elokuvien kuvat eivät lataudu ollenkaan ja elokuvan toiston aloituksessa on aika pitkä viive. Toisen operaattorin IP-tv on hidas kuin mikä mutta toimii toisella liittymällä kuten Netflixkin.

Tämä on toinen viesti kun edellinen sensuroitiin!

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.