Netflix sammuu itsestään

Viimeisimmän DNA-Hub-päivityksen jälkeen Netflix on alkanut sammuttaa itseään satunnaisesti, heittäen näkymän Hub:n päävalikkoon, josta sovellus voidaan käynnistää jälleen uudelleen. Onko tästä tietoa, että onko kyseessä laajempi ongelma?
Arto Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Mulla oli samaa ongelmaa suoratoistosovelluksissa ja myöskin TV-kanavia katsoessa viimeisimpien (marraskuun) ohjelmistopäivitysten jäljiltä. Eli heitti vähän väliä itsestään Androidin kotinäkymään kesken katselun.

Eilen palautin laitteen tehdasasetuksille, ja ainakaan toistaiseksi tuota ei ole sittemmin ilmennyt uudelleen (*koputtaa puuta*), vaikka uusimmat softaversiot asentuivat nytkin.

Seuraan kuitenkin tilannetta vielä, ennen kuin uskallan varmaksi sanoa uudelleenasennuksen vaikutuksista ja vian uusiutumisesta... nyt vasta suht vähän käyttöä takana palautuksen jälkeen.
    Marko P