Netflix

Kuinka saan poistettua hubista netflix sovelluksen joka on täysin turha? Ja kuinka kanavat saan haluamaansa järjestykseen uusimmassa versiossa? Ja vielä minne katosi "ajansiirto"???
@DNA Ville Partanen @DNA Iiro
Senilix Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Et mitenkään on vastaus kahteen ekaan. Ajansiirtoakaan ei ole Uudessa DNA TV:ssä (kovalevy julkaisuhetkellä ei sitä tue).

Viestini voi poistaa, jos halua vastauksen nimenomaan kyseisiltä henkilöiltä pelkästään.
    JJJ
  • Eli uusi versio on huonompi kuin vanha, heh;)
    @JJJ
    Senilix