Netin käyttö Virossa.

Minulla on DNA 150M rajaton. Onko minun netin käytössä rajoituksia Virossa laskutuksen kannalta ?
Juha-Matti Pelkonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Juha-Matti!

Useisiin liittymiin kuuluu maksuton tiedonsiirto Baltiassa. Voit tarkistaa oman liittymätyyppisi esim. laskusta, Minun palvelustani tai Oma DNA -sovelluksen kautta ja tiedon siitä kuuluuko liittymääsi maksuton tiedonsiirto Virossa löydät täältä https://www.dna.fi/euroaming.