Netin lataus nopeutta

latausnopeus on parhaillaan callofduty peliä ladattaessa vai kilobittejä?? Siis todella hidas.  Nettiyhteystestit näyttävät kylläkin 150+ megabittejä. Mutta ei toteudu. Sama ongelma oli jo kuukausi sitten, edellisen pelipäivityksen yhteydessä. Missä vika voi olla, itsellä ei mitään ideaa. Modeemi käynnistetty useasti uudelleen. Tietokone kaapelilla yhteydessä. Kaikki muut laitteet pois wifistä.
Jari Haarala Ilmoita asiaton sisältö