Netin nopeuden vaihto

Ostin pari päivää sitten päivityksen netin nopeuteen 200m->400m. Tällä hetkellä nopeus on vieläkin n.200m. Päivittyykö nopeus automaattisesti vai pitää itse tehdä jotain?
Eeli Jaraskari Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Eeli!

Uuden nopeuden pitäisi päivittyä käyttöön automaattisesti. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme joko soittamalla numeroon 044 144 044 tai puhelimeen ladattavan Oma DNA -sovelluksen chatin kautta, niin selvitetään miksi uusi nopeus ei ole vielä käytössä. Kiitos!
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Joskus modeemin uudelleenkäynnistys auttaa.