Netin nopeus

Auttaako asetuksien muuttaminen niin paljoa että netin nopeus voisi nousta 5 megasta ylös päin esim 100 megaan tai edes 50 megaan? Mulla on 150 megan netti ja nopeus tippu muuton jälkeen 5 megan tuntumaan eikä riitä enää mihinkään varsinkaan jos pelaa ja toinen katsoo vaikka netflix.

Kommentit

• Hei Juha!

Kannattaa katsoa yleisimmät ohjeet nopeusongelmiin täältä. Mikäli yhteys ei lähde siltikään toimimaan niin kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme jossa voidaan tarkemmin katsoa tilannetta.

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Lataa sovellus iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.