Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Netissä pelatessa ping 900

Mikä tätä dna:ta vaivaa pattijoen alueella??? netin pitäs olla 150mb ja 3 aikaan yöllä 900 ping pelejä pelatessa. kaikkea mahdollista kokeiltu ja pelin vika ei ainakaan ole. Kun soittaa asiakas palvelukseen luvataan auttaa mutta mitään ei saada aikaan loppuen lopuksi. Onko teillä oikeesti noin paska netti pattijoella? Kyllähän se kerran päivässä saa hyvän nopeuden huikean puolen minuutin ajan max.

Kommentit

 • Moikka!

  Ilmeisesti kyse on siis mokkulasta, 150 Mbit/s on vain liittymän maksiminopeus, liittymän normaali nopeuden vaihteluväli on 5-150 Mbit/s.

  Jos sinulla on ongelmia liittymän yhteyden kanssa tarvitsee tästä olla yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044 jotta voimme tutkia mikä yhteydessä on vikana.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • laitteet on kalleimmat mitä kaupasta löytyy..
 • sama ongelma jyväskylän alueella, miksi huijaatte asiakkaita????
 • Kyllä.

  Mutta tuliko mieleen lukea mihin on sitoutunut ostaessaan 4G-mobiililaajakaistan. Ei se mikään kiinteä laajakaista ole, eikä varsinkaan valokuitu. Nopeus on esim. 5-50, 5-150, 5-300 eli kannattaa vauhdilla ostaa 4G - saa kuule vauhtia! NOT.

  Toki en syytä pelkästään ostajia, vaan myös operaattoreita, jotka mainostavat 4G-kaistoja harhaanjohtavasti mm. nopein netti kotiin, unohda pätkiminen, lepuuta hermot meidän supernopealla 150M 4G-laajakaistalla... ja mitä vielä.

  Hanki kiinteä ja saa mistä maksat. Jos sitä ei saa, vaihda operaattoria, ja toivo että heidän 4G toimii hieman paremmin ennen kuin muutama muu vaihtaa.

  Silloin sielläkin juhlat loppuvat. Koska mitä odotat 4G:ltä?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.