Netissä pelatessa ping 900

Mikä tätä dna:ta vaivaa pattijoen alueella??? netin pitäs olla 150mb ja 3 aikaan yöllä 900 ping pelejä pelatessa. kaikkea mahdollista kokeiltu ja pelin vika ei ainakaan ole. Kun soittaa asiakas palvelukseen luvataan auttaa mutta mitään ei saada aikaan loppuen lopuksi. Onko teillä oikeesti noin paska netti pattijoella? Kyllähän se kerran päivässä saa hyvän nopeuden huikean puolen minuutin ajan max.

Kommentit

• Moikka!

Ilmeisesti kyse on siis mokkulasta, 150 Mbit/s on vain liittymän maksiminopeus, liittymän normaali nopeuden vaihteluväli on 5-150 Mbit/s.

Jos sinulla on ongelmia liittymän yhteyden kanssa tarvitsee tästä olla yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044 jotta voimme tutkia mikä yhteydessä on vikana.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • laitteet on kalleimmat mitä kaupasta löytyy..