Netti

Netti toimi hyvin. Kaikista laiteista sama ongelma en voi päästää esimerkiksi www.rajalakamera.fi Mutta muitaja sivoia voi päästää. Kaikissa kotilaiteissa sama ongelma. Kännykässä kun päälää WI-FI sama ongelma, ja pois pältää WI-FI - pääse helposti. Onko ongelma modemin asetusta. Modemi Asus DSL-N17U?

Kommentit

• Hei Viktor!

Kannattaa ihan ensin kokeilla modeemin resetointia (palauta siis laitteelle tehdasasetukset jos pelkkä uudelleen käynnistäminen ei auta).
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Ettei vaan olisi niin, että osoite on https://www.rajalacamera.fi/ ei www.rajalakamera.fi koska sellaista ei ole olemassa, eli on traficom mukaan vapaana.
  • Hups, kuvassa onkin oikea osoite ja itselläni se toimii.
  • Testasin sivun toimintaa tässä kolmella eri laitteella ja yhteystekniikalla ja sivu latautuu normaalisti kaikilla, millä laajakaistalla tämä ei toimi?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Hei - Onkohan osoitteessa 28840 joku häiriötila päällä?