Netti dna kotimokkula Premiumilla todella hidas toisella koneella

Eli netin nopeus johdolla yhdistettynä on hyvällä pelikoneella noin 2 megaa ja huonolla läppärillä melkein 70 megaa. Puhelimen 4g 70-100 megaa, joten ongelma todellakin DNA:n puolella. Nopeudet testattu speedtest.net sivulla.

On yritetty kaikki klassiset keinot eli "sammuta ja päälle", modeemin paikan vaihto (on normaalistikkin ikkunan läheisyydessä), yhteyden rajaaminen vain 4g ja kokeiltu johtoa useassa modeemin eri portissa sekä kokeiltu eri johtoja.

Mitenkä tän sais korjattua kun kerran kyseessä oikein PREMIUM??
Mikael Muurimäki Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Olet itse testannut että 1) dna:n verkko tarjoaa hyvää nopeutta 2) vain yksi laitteistasi oireilee ja antaa hidasta nopeutta, toinen nopeata. Miten vedit tästä johtopäätelmän että vika on dna:n päässä, kun todisteet näyttää että vika on tässä "pelikoneessasi"?
    Plizi
  • Hei Mikael!

Kuten Plizi jo totesi, on kertomiesi oireiden perusteella todennäköisintä, että hidastelu tuon yhden päätelaitteen kohdalla johtuu kyseisestä laitteesta tai tämän asetuksista. Jos netti toimii muilla laitteilla hyvillä nopeuksilla, ei vika todennäköisesti ole verkon puolella. Tässä tapauksessa kannattaa siis lähteä etsimään ongelmien syytä päätelaitteen puolelta.