Netti hidas

Valokuitu netti Espoo. Nopeus 18.6M pitäisi olla max 200M??

• Hei!

Käytätkö netti langattomasti vai piuhalla kytkettynä? Jos käytössä on erillinen reititin, auttaako tämän uudelleenkäynnistys? Jos mahdollista, testaa miten nopeus toimii suoraan kytkentäkaapin päänoussta.

Täältä dna.fi/tuki-netti  löydät vielä tarvittaessa vinkkejä nettiyhteyden parantamiseen.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Mulla kans 100mb valokuitu eikä anna ku 40mb parhaimmillaan... kokeiltu lan kaapelillakin eikä mitään eroa.. voiko olla modeemin asetuksissa vika koska operaattori oli ennen tampereen puhelin ja kun vaihtu DNA.lle niin hidastu puolella?
    Juha
  • Hei Juha! Jos modeemin resetointikaan ei korjaa tilannetta ja nopeudet matelevat edelleen alle luvatun vaihteluvälin niin pyytäisin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta.