Netti hidastelee

4G yhteyttä ei meinaa saada, sit kun sen saa on todella hidas vaikka muuten on hyvät signaalit
Jari Muhonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!
    Onko netti aiemmin toiminut paremmin samassa paikassa? Auttaako puhelimen tai mokkulan uudelleenkäynnistys?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • On se toiminut paremmin, parhainmillaan tullut 70 megan nopeudella ja ulospäinkin 40megaa, nyt on päivisin 5 megaa ja joskus yöllä voi olla 30 megaa.
    Laitteiden uudelleen käynnistys ei auta, koska epäilen kapasiteetin yleisesti loppuvan... tai sitten teillä on jokin ongelma noissa tukiasemissa. Lisäksi kun yhteys katkeaa kokonaan, modeemi käynnistyy automaattisesti uudestaan.
    Jari Muhonen
  • Siinä tapauksessa suosittelisin olemaan yhteydessä maksuttomaan vikapäivystykseemme 0800 300 500, niin päästään kurkkaamaan ongelmaa paremmin ja tarvittaessa kirjaamaan katveilmoituksen verkkosuunnitteluumme.