Netti


Nopeus on huono ja joissa huoneissa ei ole verkkoa.
Natalia Helin Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei Natalia!

    Netti ei nyt selvästikään toimi kuten pitäisi. Käytössä on ilmeisesti kuvan perusteella wifi-yhteys. Toimiiko tämä muilla päätelaitteilla lainkaan paremmin? Auttaako jos käynnistät päätelaitteet uudelleen ja yhdistät tuon wifin uudelleen?

    Jatkamme vianselvitystä mielellämme asiakaspalvelun vikapäivystysnumerossa 0800 300 500.
    DNA Ida S palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.