Netti katkeaa kello 20:01 joka ilta

Hei!
Onko kukaan törmännyt moiseen ongelmaan. Hommasin reitittimen kiinasta. Laittelin simmin ja asetukset tuli suurin osa automaattisesti. Kuitenkin netti katkeaa joka päivö klo 20:01. Kyseessä on siis dnan 4g verkko jonka yritän jakaa reitittimellä koko taloon. Homma toimii muuten mut tuo katkeaminen aiheuttaa että en saa uutta yhteyttä kuin käyttämällä simmiä esim ipadissa. Sen jälkeen mennään taas lähes 24 h. Voisiko syynä olla ip osoitteen uusiminen jota joko tuo reititin tai verkko ei vaan osaa?
Sauli Heikka Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kannattanee kysyä neuvoa kiinalaiselta reitittimen valmistajalta 😀
    Toivottavasti sen verkkolaite on vaatimusten mukainen.
    PW
  • Kyllä pitäs normit täyttyä. Kiinan pääkin on ihmeissään. Eivät ole moisesta kuulletkaan.

Sauli Heikka
  • Hei Sauli!

Jos tuo katkaisu ilmenee aina samaan kellonaikaan niin kyse voi myös olla laitteen ominaisuudesta, pystymme kuitenkin asiakaspalvelussa p.044 144 044 katsomaan liittymän yhteyttä tarkemmin jos tähän ei tunnu löytyvän ratkaisua