Netti katkeaa kun puhelin soi, hotspot.

Kun jaan nettini kännykästä tietokoneeseen, niin netti katkeaa joka kerta kun joku soittaa mulle. Puhelin OnePlus nord. Tätä teki kyllä edellinen luuri kans. Miten asian saa korjattua? Monella tutulla tätä ongelmaa ei ole. Kiitos!
Petri Björkman Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jos jaat puhelimen LTE-yhteyden(4G) tietokoneelle , niin se katkeaa yleensä  , koska puhelin siirtyy 3G-verkkoon puhelun ajaksi ellei käytössä ole VoLTE-palvelu. VoLTE-palvelulla sekä puhe että data kulkevat 4G-verkossa.

Sitä en tiedä tukeeko OnePlus Nord ja myös operaattori ko. mallille VoLTE-puheluita.
    Veikko
  • Veikko, sehän siinä ihmeellistä onkin, että netti katkeaa noin kymmeneksi sekunniksi vaikka puhuisin tunnin puhelimessa. Ei tosta muuten ole haittaa, mutta jos just peli kesken niin lentää servulta ulos.

Petri
  • Niinhän se puhelin taitaa tehdä puhelun tullessa eli 4G-verkko katkeaa , kun puhelin vaihtaa 3G:lle ja hakee uuden datayhteyden 3G-verkon kautta sinne pelipalvelimelle. Ei se kapula osaa käyttää sekä 4G-verkkoa että 3G-verkkoa samanaikaisesti.

Joko lukitset puhelimen pelatessasi 3G-verkkoon tai yrität saada puhelimeesi VoLTE-palvelun , jolloin sekä puhe että netti käyttää 4G:tä. Silloin ei puhelut aiheuta verkonvaihtoa eikä sotke datayhteyksiä.

Jos pelaat paljon , niin suosittelen hankkimaan tietsikkaa varten mokkulan ja lopettamaan puhelimen yhteyden jakamisen.