Netti katkeilee liikkuessa

Liikun paljon autolla (Pohjanmaan alueella) ja silloin 4G-liittymäni nettiyhteys katkeilee jatkuvasti. Käytössä on yleensä ollut automaattinen valinta (4G/3G/2G), mutta pakottaminen hitaampiin yhteyksiinkään ei ole ratkaissut ongelmaa. Onko tässä kyse DNA:n verkon toiminnasta, kun Telian yhteys voi toimia ongelmitta?

Kommentit

• Ilmeisesti DNA:n verkkopeitto ei siellä Pohjanaalla ole ihan yhtä kattava kuin Telian.
    Suosittelen testaamaan kaikkien operaattoreiden prepaideilla ja sitten valitsemaan sen operaattorin laskutusliittymän, joka toimii parhaiten.
    Veikko
  • Verkon peitto ja päätelaitteen antenni vaikuttaa eniten. Sekä toki se miten hyvä päätelaite on vaihtamaan verkkoa.

Itselläni en ole huomannut ongelmia, toki ne muutamat katveet on tiedossa ja osa niistä on sellaisia joissa kaikilla katkeaa.
    Sami
  • Hei Juha! Jos vika ilmenee tietyissä paikoissa voi näistä ilmoittaa 24/7 maksuttomaan vikapalveluumme p.0800 300 500