Netti katkeilee liikkuessa

Liikun paljon autolla (Pohjanmaan alueella) ja silloin 4G-liittymäni nettiyhteys katkeilee jatkuvasti. Käytössä on yleensä ollut automaattinen valinta (4G/3G/2G), mutta pakottaminen hitaampiin yhteyksiinkään ei ole ratkaissut ongelmaa. Onko tässä kyse DNA:n verkon toiminnasta, kun Telian yhteys voi toimia ongelmitta?

Kommentit

 • Ilmeisesti DNA:n verkkopeitto ei siellä Pohjanaalla ole ihan yhtä kattava kuin Telian.
  Suosittelen testaamaan kaikkien operaattoreiden prepaideilla ja sitten valitsemaan sen operaattorin laskutusliittymän, joka toimii parhaiten.
  Veikko
 • Verkon peitto ja päätelaitteen antenni vaikuttaa eniten. Sekä toki se miten hyvä päätelaite on vaihtamaan verkkoa.

  Itselläni en ole huomannut ongelmia, toki ne muutamat katveet on tiedossa ja osa niistä on sellaisia joissa kaikilla katkeaa.
  Sami
 • Hei Juha! Jos vika ilmenee tietyissä paikoissa voi näistä ilmoittaa 24/7 maksuttomaan vikapalveluumme p.0800 300 500
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Katveita riittää täällä itärajanpinnassakin todella paljon eikä yhteisverkkokaan tuonut ainakaan parannusta, omalla alueella. Maasto on mikä on, ja antennit missä ovat, Haja-asutusalueelle ei ole kenelläkään operaattorilla näköjään kiinnostusta panostaa..Jotain kertoo varmaa nuo puhelimen antamat lukemat... "dBm" pyörii 110 kahtapuolta, enemmän siellä yläpuolella ja "asu" yleensä selvästi alle 10  . Eli puhelut katkeilee ja puhelin "hätätilassa" . Netti sentään toimii tasaisen varmasti, yli 10km lankapituudella ADSL megainen liittymä kilpailijalta.. ;-)
  Pertti

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.