Netti luottotiedottomalle?

Saako luottotiedoton taloyhtiön sopimuksen mukaista nettiä? Modeemi ainakin pitää ilmeisesti maksaa kertamaksuna? Saako nettiliittymää?
Asiakas Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Saa ilman muuta perusnopeuden. Modeemi pitää ostaa, jollei se kuulu taloyhtiön sopimukseen. Jos on ethernet-toteutus, modeemiakaan ei tarvita.
    Soita asiakaspalvelluun, he neuvovat miten homma onnistuu.
    PW
  • Mulla on itellä prepaid netti....dna.
    N-77
  • Eikö mun aiempi viestini tullut perille...?

Saako uuden /uudistuneen dna prepaid netti sovelluksen mun puhelimeen, joka on xperia z5 compact. Siinä on kai android, lollipop 5.1.? Voikodna sovellusta saada tähän puhelimeen? Ei voinut saada xperia z3 ollenkaan....Tarkoitan sitä dna sovellusta, josta voi saada nein esim. päiväksi ostettua.
    N-77
  • Hei N-77,

Käyttöjärjestelmävaatimukset uudelle sovellukselle ovat: Android 6.0 tai uudempi ja iOS 10.0 tai uudempi. Sovelluksen vanhalla versiolla et voi enää ostaa uusia datapaketteja, mutta mahdollisesti varastoon ostetut paketit ovat käytettävissäsi.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Kiitos vastauksesta. Xperia z5 compactiin ei kai saa päivitettyä mitään uudempaa käyttöjärjestelmää?!! Iphone 6:teen tai 6s plus tai 6+ kai saa päivitettyä uudemman käyttöjärjestelmän? ✨
    N-77
  • Laturista siis kai saa kuitenkin jonkun prepaid netin, ilman sovellusta? Saan tähän läppäriinkin dna laturista prepaid netin. ✨👌😃
    N-77
  • Siis tarkoitin jos läppärin avulla menen laturin sivuille, ja sitten otan netin älypuhelimeen, sen puhelin numeroon /liittymään?
    N-77