Netti melkein aina poikki laitteen käynnistäessä

Mikäköhän mahtaisi olla vikana kun noin 2/3 laitteiden käynnistyskerroista ei ole yhteyttä verkkoon. Joutuu useasti yli viisi kertaa yhdistämään uudelleen, että löytää taas verkon. Samaa tekee siis tietokoneilla, tv:llä, puhelimella ja playstationilla. Osa laitteista johdolla yhdistetty, osa wi-fin kautta.

Käytössä on taloyhtiön tarjoama DNA-verkko ja reitittimenä ASUS DSL-N16.
MiikkaM Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Tarkoitatko nyt siis reitittimen uudelleen käynnistämistä vai muun laitteen (esim. tietokoneen) uudelleen käynnistämistä?

Kyseinen reititin ei kuulu DNA:n valikoimaan, joten ikävä kyllä sen asetuksien tai ominaisuuksien kanssa emme pysty tarkemmin neuvomaan. Kannattaa kuitenkin aluksi kokeilla laitteen resetointia eli palauttaa reitittimen tehdasasetukset, pelkkä uudelleen käynnistäminen ei välttämättä riitä. Myös reitittimen asetukset olisi hyvä käydä läpi.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Tietokoneen yms. laitteiden käynnistämistä tarkoitan.
    MiikkaM
  • Tuo kuulostaa enemmänkin reitittimestä johtuvasta ongelmasta, ellet sitten ole vahingossa jättänyt reititintä siltaavaan tilaan ja nettiyhteyden saamat 5 IP osoitetta loppuvat kesken. Reititin kannattaakin pitää NAT eli reitittävässä tilassa