Netti oli katkaistu,nyt avattu pikakytkennällä.mutta ei toimi.tarvitseeko toimenpiteitä??

Olen sammuttanut tabletin ja irroittanut sim kortin ja laittanut takaisin.ei toimi

Kommentit

• Hei Tommi!

Jos yhteys ei edelleenkään toimi laitteiden uudelleenkäynnistämisen jälkeen, olethan yhteydessä asiakaspalveluun numeroon 044 144 044, nin tarkistetaan, että tilauksella on kaikki kunnossa. Kiitos!