Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Netti pätkii kun monta laitetta käytössä

Kun käytän esimerkiksi läppäriä samanaikaisesti kun TV on päällä (molemmilla sama DNA netti), TV:n kuva pätkii ja läppäri toimii hitaasti. Soittelin tästä teille viime viikolla ja reboottasin modeemin, joka ei auttanut. Seuraavaksi kehotettiin vaihtamalla omat IP-osoitteet kullekin laitteelle DNA:n sivujen kautta, mutta en osaa. Mitä voin tehdä, jotta laitteita voi käyttää samanaikaisesti ilman pätkimistä?
Mella Pesonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Eipä tuo toiminnan puutteellisuus johdu niistä IP-osoitteista. Se on ihan silkkaa sumutusta.

  Näyttää siltä , että liittymäsi kapasiteetti ei riitä useamman laitteen samanaikaiseen käyttöön. Vika luultavimmin on DNA:n verkossa , mutta myös liittymätyypillä ja omilla laitteillasi on mrkitystä.
  Veikko
 • Hei!

  Ilman tarkempia liittymätietoja on yhteysongelmia hyvin hankala selvittää. Kannattaa aluksi vielä katsoa ohjeet sivuiltamme https://www.dna.fi/tuki-netti. Jos et saa kuitenkaan ongelmaa korjattua omin avuin niin olethan uudelleen yhteydessä asiakaspalveluumme että pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin asiakastietojen kanssa, kiitos.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe klo 8-18
  la klo 9-16.30
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Jos sinulla on DNA:n kahtiajako antennipistorasiassa, se voi olla viallien. Kannattaa käydä se vaihtamassa DNA-kaupassa.
  PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.