Netti pätkii puhelimen vaihduttua

Moi! Vaihdoin iphone 8plus -->  iphone 11 ja huomasin että netti pätkii ajoittain eikä toimi välillä ollenkaan. Kun yhdistän wifiin niin toimii moitteettomasti, joten tuskin puhelimessa vika. Vaihdoin simkortin normaalisti uuteen puhelimeen. En tiedä mikä on vikana...
aurora

Kommentit

• Moi Aurora!

Ensiapuna kannattaa käynnistää puhelin uudelleen. Tämä yleensä korjaa viat, jos kyse on jostain puhelimen jumituksesta mobiilidatan suhteen.

Lisäksi kannattaa vielä tarkistaa uuden puhelimen verkkoasetukset seuraavan polun kautta Asetukset > Mobiilidata > Puhelut ja data.
    DNA Ida S palveluasiantuntija