Netti pätkii useammassa liittymässä

Hei!

Netti on pätkinyt 19.-20.12. alkaen, niin että peruskäyttökin on vaikeutunut. Mitään raskaampaa lataamista ei ole voinut tehdä, kuten videoiden streamausta. Tilanne sama kolmessa eri liittymässä. 4G ja 3G -verkoissa, Tampereen keskustan alueella.

Ping nousee useaan sataan, download putoaa alle puoleen minimistä, upload saattaa antaa nollaa. Tätä muutama minuutti, sitten kaikki toimii muutaman minuutin.

Tilanne on sen verran paha, että täytyy vaihtaa toimiva liittymä alle, kun tämä ei näytä korjaantuvan millään. Resetoinnit, eri laitteissa kokeileminen, mikään perusratkaisu ei ole auttanut ja aikaa tärvääntyy liikaa. Vikatiedotteita ei näytä olevan, johtuuko tämä vielä verkossa tehtävistä töissä Tampereen alueella vai onko verkko vain ylikuormittunut, vai onko teillä tietoa tästä ollenkaan?
Pekka Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kangasalla sama juttu, 3 x 21 megan liittymissä. Eikä tosiaan ole vikatiedotteita näkynyt.
    Maukka
  • Yksi ongelmallisista liittymistä 21 meganen myös täällä.

Pekka
  • Jep, asiakaspalveluun ei pääse puhelimella, jonot tukossa. Lieneekö vähän laajempi vika kuitenkin kyseessä.

Maukka
  • Hei!

Mitään laajempaa vikaa ei kummallakaan paikkakunnalla ole ollut tiedossa. Mikäli vika on vielä ajankohtainen, niin tässä tapauksessa kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme jossa yhteyksiä päästään tutkimaan tarkemmin.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Tampereen keskusta-alueella sekä puhelimen Wi-Fi/jaettava yhteys että mokkula pätkii tai ei yhdistä koko ajan riippumatta laitteesta tai sovelluksesta, molemmat Dna:n. Alkoi pe 21.12. Edes spostien lähetys ei onnistu kunnolla.  Jouduin lainaamaan Elisan yhteyttä, joka toimii ihan moitteita samoissa laitteissa ja sovelluksissa!
    Hiski
  • KYLLÄ on laaja ongelma dna:la. Netti jumittunut afrikan tasolle. tässä paraikaa lataan peliä 30kb nopeudella ai että on ihanaa. Kello tosiaan 00.05 en usko että on ruuhkaa netissä. 150mb max nopeus mutta tuoha on ihan turhaa maksaa niin paljosta jos se käy harvase kuukaus 80mb tuntumassa ja heti menee. takasin alle 2mb. Raahessa asun
    ****
  • Jos sinulla on ongelmia nettiyhteyden toiminnan kanssa, ole yhteydessä suoraan vikapalveluun p..0800 300 500, numero on auki 24/7 ja maksuton.

Kun kyse on mokkulasta, jää vika lähes aina käytettyyn tukiasemaan ja vian vaikutusalue on pieni.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • No ei ollut Mokkula, vaan kolme erimerkkistä Android puhelinta. Kaikkien nopeudet vaihtelivat kovasti DNA:n vikapalvelun tarkastuksenkin mukaan, yleensä potkivat todella hitaasti (21megan liittymiä). Dna ei kuitenkaan löytänyt mitään vikaa mistään. Asutaan kuitenkin ihan taajamassa 4G alueella, eikä ennen ole ollut vikoja. Et kyllä se teleliikennekeila ei nyt vaan täysillä osunut tähän, mikä lie syynä. Enää ei vikaa ole kun vaihtui Teliaan (oli muuten pirun hyvä tarjous niillä 100 megasesta kytkyineen..). En syytä ketään, mutta jos ihminen sanoo, että tällainen vika on, ei se kieltämällä poistu olemasta.
    Maukka