Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Netti pelaamiseen

Hei! Haluaisin tietoa siitä mistä voin ostaa ja millainen netti pitää olla että saa pienen 'pingin' pelissä Fortnite. Pelaan siis tietokoneella ja en ymmärrä miksi minun 'ping' on speedtest.net 20ms mutta peleissä se on jopa 80ms. Haluaisin mahdollisimman pienen ja semmonen mikä ei pätki.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.