netti

vaihto liittymän muka nopeampaan.. nyt en nää ohjelmia ruudusta!!!!!!!!!!!! yhteys vika

Kommentit

• Hei Mari!

Harmi kuulla, että netin toiminnan kanssa on olliut ongelmia.Saatko edelleen saman herjan vai pysytkö jo katsomaan sisältöjä normaalisti? Jos ongelma jatku, koskeeko tämä vain Ruutu-sovellusta vai muitakin? Auttaako jos käynnistät sovelluksen ja/tai laitteen uudelleen?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Jatkunu jo kaks päivää... katoinpa mitä tahansa... tai tein muuta!
    Oon tehny kaiken tarvittavan!
    mari
  • Olisitko siinä tapauksessa yhteydessä meille asiakaspalveluun numeroon 044 144 044, niin pääsemme tutkimaan tilannetta tarkemmin. Kiitos jo etukäteen!