Netti todella hidas

Milloin netti alkaa toimimaan Virojoella kunnolla? Tänäänkin latausnopeus on 1.1mb mistä maksan? Kauanko minulla on vielä määräaikainen liittymä voimassa? Jos tilanne ei ala parantumaan niin pakko vaihtaa takaisin Elisaan.
Marko Mattila Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jos on kiinteäyhteys soita vikapalveluun. Jos on 4G, niin kärsi tai kokeile toista operaattoria, voi olla poikkeuksellisen tukkoisaa muutenkin tukkoisissa 4G-verkoissa tällähetkellä...
    JJJ
  • Hei! Ilmeisesti kyse on 4G -netistä, ja käytössä on mokkula? Auttaako mokkulan resetointi? Mokkulan takaa löydät reset -painikkeen, jota tulee pitää pitkään pohjassa esim. hammastikun avulla. Laitekohtaiset ohjeet löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-mokkulat

Sopimukseesi liittyvissä asioissa olethan asiakaspalveluumme yhteydessä, sitä kautta päästään katsomaan millainen sopimus sinulla on.
    www.dna.fi/yhteystiedot

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ei se toimi puhelimessa eikä mokkulassa vaikka kuinka olen sitä jo resetoinnut
    Marko Mattila
  • Siinä tapauksessa suosittelen soittamaan asiakaspalvelumme vikapäivystykseen 0800 300 500, niin pääsemme tutkimaan ongelmaa tarkemmin, kiitos.