Netti yhteyden tilausta

Kysyisin että miten saisin otettua netin teiltä varmaan johtuu siitä etten saa tilattua kun en ole saanut luottotietoja takasain vielä. Niin voiko sen saada jotenkin ja miten
Niko Pusa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Niko!

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jonka kautta voidaan katsoa tilausta tarkemmin ja tarkastaa myös saatavuus osoitteeseesi.

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.