Nettiin tullutta kilpailua

Hyvä DNAn Asiakas, Onnittelut!
DNA järjestää vuosipäivä juhlat seuraavan                    7 päivän                    (Kesäkuu.28 -> Heinäkuu.5)                 päivän ajan kiittääksemme sinua kun olet pysynyt uskollisena ja jatkanut meidän käyttämistämme Internet Palveluntarjoajanasi.

Me valitsemme 10 onnekasta käyttäjää joka päivä voittamaan upeita palkintoja, mukaan lukien ilmainen Apple iPhone Xs, Samsung Galaxy S10, Apple Watch koska olet valinnut meidät. Ja Sinun IP-osoitteesi                                    2001:14bb:140:ded:7475:92f5:e3a:8216                 on valittu.

Sinun tarvitsee vain vastata meidän allaolevaan anonyymiin kyselyyn voittaaksesi palkinnon. Kiirehdi! 8 käyttäjää on saanut tämän kutsun ja vain 2 palkintoa on jäljellä voitettavaksi.

Onko tää asiallinen kilpailu/kyselu t. Jukka
Jukka Lipponen Ilmoita asiaton sisältö