Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Nettikaupan tietokoneiden varastotilanne

Hei!

Olen yrittänyt seurata eritysesti Lenovo Yoga C930 13,9” i5-8250U ja lisäksi ASUS ZenBook 14” UX433FN varastotilannetta Nettikaupassa, mutta kumpaakaan ei näytä tulevan lisää. Ovatko nämä poistumassa listoilta, vai onko varastoon vielä tulossa oikeasti lisää näitä?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.