Siirry uusimpaan kommenttiin

Nettilaskun maksu DNA omalla sivulla

Onko DNA siirtänyt laskujen maksun Paytraille?
Eilen minulle tuli sähköpostiin nettilasku vanhaan perinteiseen tapaan.
Maksoin laskun DNA omalla sivulla ja maksu ohjautui Paytrail Oyj tilille.
Tilinumerot DNA ja Paytrail Oyj välillä eivät täsmänneet. Eli maksuni ei mennyt sille tilille mikä oli DNA sähköpostilla tulleessa laskussa. Onko kyseessä huijaus vai onko DNA siirtynyt erilaiseen maksun välitykseen?
Minä olen useita vuosia maksanut nettilaskuni aina DNA omalla sivulla ja silloin ei ole ollut mitään poikkeavaa laskun maksun suhteen. Maksan nettilaskuni kolmen kuukauden välein. Jos DNA on siirtänyt laskujen maksut Paytrail Oyj niin miksi siitä ei ole minkäänlaista mainintaa sähköpostilla tulleessa laskussa.
Nykyisin varoitetaan lukuisten yritysten nimissä tehdyistä huijauksista ja tämä eilinen asia askarruttaa minua edelleen.
Vastatkaa minulle onko DNA siirtänyt laskujen maksut Paytrail Oyj nimiselle yritykselle?
Jos näin on niin olisi todella suotavaa että laskussa olisi asiasta maininta.

Kommentit

 • Hei Tuomo!

  Dna.fi itsepalvelussa ja Oma DNA -sovelluksessa kaikki maksut välittyvät DNA:lle Paytrailin kautta. Maksutapahtuman yhteydessä näkyy verkkopankissa maksun saajana Paytrail, useimmissa pankeissa näkyvissä on myös Paytrailin tilinumero ja viite. Maksut kirjautuvat kuitenkin ihan oikein DNA:lle, Paytrail on siis vain maksunvälittäjä.

  Jos taas maksat normaalisti esim. paperi- tai sähköpostilaskun tiedoilla verkkopankissa niin kirjaat DNA:n laskulla näkyvät tiedot (tilinumero, viite jne.) normaaliin tapaan että maksu kirjautuu oikein.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Kiitos vastauksesta.
  Harmi ettei sähköpostilaskussa ole mainintaa tästä muutoksesta.
  Minä jouduin huijarin uhriksi viime tammikuussa ja menetin 150,- €.
  En pysty enää luottamaan mihinkään.
  Monelta murheelta säästyisi jos laskussa olisi maininta siitä että maksu välittyy toisen palvelun kautta ja siksi tilinumerot ja maksun saaja ovat eri kuin lähetetyssä laskussa.
  Oli hyvin lähellä etten eilen sulkenut pankkitiliäni. Tilini kyllä tyhjensin siirtämällä rahat toiselle tilille. En pysty luottamaan nettimaailmaan enää yhtään. Huijaukset lisääntyy vauhdilla.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.