Nettiliittymän käyttö ulkomailla

Alkukesästä palveluneuvojanne kertoi, että Dna:n nettiliittymää ei voi vielä käyttää tabletilla tm. ulkomailla. Hän kuitenkin vihjaisi,että asiaan olisi tulossa syyskuussa muutos. Onko tullut?
Eija Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei, aivan kaikki DNA Liikkuva Laajakaista -liittymät eivät toimi ulkomailla. Joissain vanhemmissa liittymissä käyttö ulkomailla on mahdollista avata, joten jos sinulla on jo meiltä DNA Liikkuva Laajakaista -liittymä, voit tarvittaessa asiakaspalvelustamme tiedustella onko liittymässäsi tätä mahdollisuutta. Jos on, niin käyttö ulkomailla veloitetaan käytetyn datamäärän perusteella.

Uusmyynnissä on liittymiä, joilla netti toimii myös ulkomailla. DNA Matkanetti 4G Max ja DNA Matkanetti 4G Super -liittymissä kuukausimaksuun kuuluu myös EU -datapaketit. Lisätiedot löydät osoitteesta https://kauppa4.dna.fi/nettimukaan
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Mites lähtevä posti kännykästä, toimiiko EU-datapaketeilla myös EU:ssa ja millä asetuksilla?
    jampe
  • Sähköpostit käyttävät mobiilidataa kuten muutkin puhelimen sovellukset, eikä asetuksia pitäisi tarvita vaihtaa ulkomaille lähtiessä, kunhan tiedonsiirron muuten sallii puhelimen asetuksista
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Eli mitkähän ovat siis Espanjassa toimivan DNA:n smtp-serverin tiedot?
    jampe
  • Tuossa kannattaa kokeilla ihan tavallisia sähköpostiasetuksia: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/sahkoposti-asetukset-puhelimeen/#c2105439
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Toimiiko rajaton 4G puhelimen netti Lontoossa, ja mitä sen käyttäminen maksaa
    Markku Raappana
  • Hei Markku!

Hintatiedot löydät täältä Iso-Britannian tiedoilla. Netti toimii kyllä normaalisti EU-perusmaksulla 0,0057 €/Mt. Tuosta datapaketin ylittävästä käytöstä veloitetaan EU-lisämaksu 0,0074 €/Mt.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei
    Tuleeko Kroatiassa ylimääräisiä kustannuksia netin käytöstä, liittymä on DNA rajaton?
    Katri
  • Hei Katri, Kroatia kuuluu EU-roamingin piiriin: https://www.dna.fi/euroaming
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Olin Espanjassa 8-15 pv. netti ei toiminut missään. Hotellissa oli Wifi missä toimi puhelin, s-posti ja kuulemma Facebook
    Suuremmalla osalla ihmisistä toimi kaikki. !! Yrittivät laittaa myös minun nettiäni toimimaan. Onko kyse vain teistä Edellisellä operaattorilla toimi kaikki ihan normaalisti. Ei tarvinnut tehdä mitään. Maahan tullessa vaihtoi itse kaikki tarvittava teknilliset asetukset. Monia ulkomaa reissuja tehneenäni, harmitti todella paljon. Olisin tarvinnut kartta toimintoja sekä puhelimen käyttöä muuallakin kuin hotellissa Thaimaassa Malesiassa Italiassa Espanjassa Tunisiassa monissa muissakin maissa käyneenä. Olen aina päässyt mihin vain, toisella operaattorilla. Suomeen tullessa alkoi toimimaan vasta kotona. Lentokentällä ei toiminut  eikä linja-autossa.  Vaihtaessani teidän operaattorille,  ajattelin teillä toimivan kaikki. Olen todella pettynyt. Mistä on kysymys. Siis kysymys ei koskenut rahallista puolta. Eikä mitään muutakaan asiaa. Ystävällisin terveisin

Anne Nurminen
  • Hei Anne!

Suosittelen tässä tapauksessa olemaan suoraan asiakaspalveluumme yhteydessä niin saadaan katsottua onko liittymällä esim. verkkovierailuesto aktiivisena vai mistä liittymän toimimattomuus olisi voinut johtua, kiitos.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

Sähköisen yhteydenottolomakkeen ja chatin löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot