Nettiliittymän siirtäminen uuteen osoitteeseen (valokuidusta kaapeliverkkoon)

Soitin aikaisemmin DNA ja sovittiin että saan muutossa siirrettyä saman hintaisen nettiliittymän uuteen osoitteeseeni:  Mutta joudun ostamaan uuden modeemin kaapeliverkkoa varten. Nyt uusi modeemi on hankittu ja käskettiin ilmoittaa sen koodi. En tiedä mikä näistä numerosarjoista joten laitan liitteeksi kuvan. Saisinko vahvistuksen ku siirto on onnistunut?

Edit:Poistettu asiakastietoja // DNA Ida S
Heidi Suomi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Heidi: Toivottavasti asiakaspalvelu ehtii hätiin pian, poistamaan lähettämäsi kuva. Tämä on yleinen keskusteluryhmä, jonne ei kannata laittaa henkilökohtaisisa tietoja.
    Täältä ei homma etene, joten soita asiakaspalveluun ja kerro heille arvokilvessä mainittu MODEM-numero (kannattaa olla tarkka numeroiden ja kirjainen kanssa), jolloin he kirjaavat sen aiakkuudellesi
    PW
  • Hei Heidi!

Kuten PW ehtikin jo neuvoa, ilmoitathan tämän modeemin sarjanumeron meille asiakapalveluun joko soittamalla numeroon 044 144 044 tai laittamalla viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta, niin pääsemme aktivoimaan uuden päätelaitteen nettiliittymällesi. Kiitos jo etukäteen!