Siirry uusimpaan kommenttiin

Nettiosoitteen siirto tekstiviestistä tietokoneelle

Kun kotiintoimituksesta tulee tekstiviesti puhelimeen, siinä on yleensä nettiosoite, mitä kautta pitäisi sopia toimitusaika. Miten tuon lyhytosoitteen saa siirrettyä tietokoneelle, kun puhelimessa ele nettiä.

Kommentit

  • Käytännössä ainoa keino on katsoa osoite tekstarista ja näppäillä se manuaalisesti tietokoneen selaimen osoiteriville.
    DNA Ida T palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.