Nettisivun saatavuushaku ei toimi

Dna:n nettisivujen hakukone ei toimi. Kun yritän tarkistaa kotonanne toimivia laajakaistamahdollisuuksia, ei hakukone koskaan lataa yhtään mitään tuloksia. Ainoastaan teksti "Saatavuutta tarkastetaan. Odota hetki" on näkyvillä ja lataus jatkuu loputtomiin. Kokeiltu on useammalla eri tietokoneella ja nettiselaimella, usealla eri osotteella - missä vika?
Hölmistynyt Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Joko ongelma ratkesi? Ainakin täällä mokoma toimii normaalisti.
    AP
  • Ei ratkennut, ei. Kaikki ublockit sun muut on myös poistettu käytöstä, mutta sekään ei ole auttanut. Kokeilin myös puhelimella, mutta ei toimi silläkään. Kyseinen puhelin on iphone, kuten myös tietokoneemme ovat macbookeja - onkohan vika pelkästään applen laitteissa?
    Hölmistynyt
  • Toistuuko sama ongelma, jos koetat hakea saatavuustietoja jollakin toisella osoitteella?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Kyllä, kokeilin useaa eri osoitetta, joista osassa tiedän olevan dna:n netti - hakukoneen tulisi siis näyttää ainakin jotain nettivaihtoehtoja.
    Hölmistynyt
  • Mikä selain sinulla on käytössä? Olehan sulkenut selaimen kokeilukertojen välissä? Oletko testannut toimiiko haku toisella selaimella?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Kokeilin chromella, safarilla ja firefoxilla - yksikään ei toiminut. Selain on suljettu monet kerrat kokeilujen välillä. Kaikki selaimet ovat myöskin hiljattain päivitettyjä, eli päivittämättömästä selaimesta johtuvasta ongelmasta ei ole kyse.
    Hölmistynyt
  • Ja teethän saatavuushaun osoitteessa https://kauppa4.dna.fi/laajakaista? En saa ongelmaa toistettua millään laitteella tai selaimella, vaan saatavuushaku näyttää hakutulokset normaalisti muutaman sekunnin miettimisen jälkeen, joten yleisestä viasta ei pitäisi olla kysymys.

Toimiiko nettiyhteys muutoin ongelmitta ja hyvällä nopeudella? Toimivatko muut sivustot asianmukaisesti?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tuolla sivulla kokeilin, joo. Nettiyhteys toimii muuten ongelmitta, ainoastaan tuo sivu joka ei toimi kuten pitäisi. Ennen kuin edes olen ehtinyt täyttää tietojani hakukoneeseen, on se jo ”tarkastamassa saatavuutta”, mutta tietty se saattaa olla tarkoituskin, en tiedä kun en ole koskaan nähnyt sivun toimivan kunnolla.
    Hölmistynyt
  • Eli kirjoitat saatavuushaun hakukenttin postinumeron, kadunnimen sekä talon ja asunnon numeron, painat tämän jälkeen Tarkista saatavuus -painiketta ja tämän jälkeen ruutuun ilmestyy teksti Saatavuutta tarkistetaan. Odota hetki. ja haku jumittuu tähän?

Tässä tapauksessa suosittelen olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044, niin voimme tuota kautta tarkistaa saatavuustilanteen ja samalla myös katsoa tarkemmin tuota nettisivujen saatavuushaun toimivuuttta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • En koskaan pääse edes painamaan tarkista saatavuus -painiketta, sillä se alkaa heti postinumeron täyttäessäni lataamaan (tekstin sijaan painikkeen päällä näkyy valkoisia neliöitä, lataus ei koskaan etene tästä). Aloin miettiä, voiko ahvenanmaalainen IP-osoitteeni olla ongelman takana? Oleilen siis tällä hetkellä Ahvenanmaalla, mutta osoite, johon olen tätä nettiliittymää katsomassa, on ihan pääkaupunkiseudulla.
    Hölmistynyt
  • Sijaintisi Ahvenanmaalla ei pitäisi tuohon vaikuttaa. Olethan yheteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistetaan tuon kyseisen osoitteen saatavuus ja tutkitaan nettisivujen toimintaa tarkemmin. Kiitos!
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Samaa ongelmaa ollut tuossa hakupalvelussa eilisestä aamusta lähtien. Tarkistaa saatavuutta, mutta mitään ei tapahdu. Jää jopa tyhjänä pyörimään paikalleen tuo haku (kuva). Jos syöttää jotain jatkaa hakua aina vain,...Pysähdyksen jälkeen ei tule mitään tulosta (vaikka saatavuus siis on).
    https://kauppa4.dna.fi/laajakaista

jpuh
  • En saa ongelmaa toistettua, saan kirjoitettua osoitteen normaalisti ja hakee myös saatavuuden normaalisti. Kokeilitko käynnistää tietokonettasi uudelleen, jatkuuko ongelma senkin jälkeen?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kyllä jatkui eilisestä tähän päiväänkin. Toinen selain sama juttu.
    jpuh
  • Miten Ida T on kokeillut hakua. Minä kokeilin äsken omalla osoitteellani - ei toiminut. On aiemmin toiminut.
    PW
  • Kokeilin hakua menemällä saatavuushakusivulle ja tekemällä saatavuushaun mm. omalla henkilökohtaisella osoitteellani sekä parilla muulla osoitteella. :-) Haku toimii normaalisti kun nytkin kokeilin vielä toistamiseen Chrome -selaimella. Auttaako selaimen välimuistin tyhjennyskään?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Välimuistin tyhjennyksen jälkeen hakee paljon lyhyemmän aikaa ja ei anna myöskään mitään tulosta,... IE:llä sama homma. Ei toiminu läppärilläkään Chromella.
    jpuh
  • Yhdistin puhelimen kautta koneen Telia verkkoon ja heti toimi DNA:n saatavuushakukin. Eli jostain syystä ei toimi kaapelimodeemilla "sisäverkosta".

jpuh
  • Eli voisitteko asiakaspalvelusta pyytää korjaamaan tuon haun?
    Oletan, että reitityksistä löytyy jotain vikaa, kun kerran toimii toisen oper. kautta ongelmitta.
    jpuh
  • Meillä on ollut viikon sama ongelma mutta eilen selvisi mistä kiikastaa. F-securen Freedomissa oli paikka "Tanska Kööpenhamina" eksynyt päälle.Vaihdettiin "Espoo Suomi"  ja saatavuuskysely toimi taas. Jos VPN käytössä tarkistakaa.