Nettitilaus laskutettu, ei vahvistusta

Hei,

Ostin nettikaupastanne puhelimen ja maksoin sen pankkisiirrolla. Järjestelmä hyväksyi maksun, muttei koskaan toimittanut minkäänlaista tilausvahvistusta tai kuittia esimerkiksi sähköpostitse.

Onko minut juuri ryöstetty?


Kommentit

 • Hei Jukka!

  Tarkistathan vielä, ettei tilausvahvistus ole vahingossa mennyt esimeriksi roskapostikansioon. Jos vahvistusta ei löydy, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044 niin pääsemme varmistamaan tilauksen tilanteen ja tarvittaessa palauttamaan tuon maksun sinulle. Kiitos jo etukäteen!
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Kiitoksia. Vahvistus tosiaan tuli, mutta kyllä taisi tunteja vierähtää.

  Kuittia ei vieläkään näy.
 • Hyvä kuulla, että tilausvahvistus saapui kuitenkin perille asianmukaisesti. Mitään erillistä kuittia tästä ei lähetetä, vaan tilausvahvistus toimii kuittina.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Okei, kiitos selvennyksestä. Jossain voisi lukea näin, ja että vahvistus toimitetaan "joskus". Ylipäänsä ihmisten laskuttaminen ilman kuitin antamista samanaikaisesti ei ole kovin hyvä tapa.

  Oletan että se toimii sonynkin suuntaan. Tuleeko joskus joku seurantakoodi postilähetyksen osalta?
 • Tavanomaisesti vahvistus lähtee sähköpostiin saman tien tilauksen jälkeen, mutta tässä on nyt ilmeisesti ollut jonkinlainen viive. Mitään yleistä vikaa ei meillä ole tiedossa, joten tämän osalta on hankala sanoa, mistä viive tällä kertaa johtui. Hyvä kuitenkin, että vahvistus saapui perille ja seurantakoodin saat tekstiviestillä, kun tilaus on matkalla.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Luultavasti sinut on ryöstetty. Onneksi ostin oman puhelimeni osamaksulla niin ei ole rahat kiinni denalla, muuten v*tuttaisi vieläkin enemmän.
  https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/onko-teilla-ruuhkaa-verkkokaupan-toimituksisas/
  Ei kait vaan kyseessä Sony Xperia 10 II? Suosittelen ostamaan sen jostain muualta, niin kuin itse tein.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.