Nettiyhteys

Minulla on Iphone 6s ja ylhäällä missä lukee operaattori eli DNA sen edessä pitäisi lukea FI DNA, mutta painoin jotain asetus painiketta tänään ja se hävisi ja samalla hävisi nettiyhteys. Netti toimii kyllä kun olen kotona ja puhelun yhdistettynä kodin Wi-Fi verkkoon, mutta heti kun astun ovesta edes omaan koti pihaan katkeaa heti netti enkä pysty vastaanottamaan viestejä tai puheluita. Puhelin on sammutettu monta kertaa ja SIM-kortti otettu pois ja verkkoasetukset nollattu. Mikä ongelmana?

Kommentit

• Hei Laura! Varmistathan että sinulla on mobiilidata kytketty asetuksista päälle ja operaattoriasetukset kunnossa: https://support.apple.com/fi-fi/HT201270
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Olen katsonut kaikki asetukset ja tuota ohjettaki katsoin ja tein kaiken päivitin puhelimenkin eikä toimi vieläkään ilman wifiä.
    Laura
  • Ja puhelimessa ei ole myöskään lentokonetilaa päällä? En oikein keksi muita syitä miksi mobiilidata ei toimisi, onko operaattorin valinta automaattisella tai manuaalisesi DNA:n verkkoon myös?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ei ole lentokonetilaa päällä ja operaattorin valinta on automaattisella, olen myös yrittänyt vaihtaa sen manuaaliseen mutta ei auttanut.
    Laura
  • Muistatko yhtään mistä asetuksesta tuossa on sitten ollut kyse, sillä ainakin näiltä osin itseltä loppuu keinot kesken
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Viime kädessä kannattaa palauttaa puhelin tehdasasetuksille, jos ei muut konstit auta. Voi olla nopein tapa korjata ongelma. Kuvat, puhelinnumerot ym pitää varmuuskopioida sitä ennen talteen toki. Onnistuu Applen omalla iTunes-ohjelmalla tai sitten varmuuskopioida Applen pilveen iCloudiin.
    jm82