Nettiyhteys ei toimi ollenkaan uudessa puhelimessa

Hei, Yritin vaihtaa sim-korttini uuteen puhelimeen mutta kun laitan sen siihen sim-kortti pyytää salasanan ja toimii muuten mutta internet yhteys ja kenttä ei toimi ollenkaan (välillä saattaa tulla pariksi sekunniksi)vaikka pitäisi toimia, jos laitan sim-kortin vanhaan puhelimeen se toimii ihan normaalisti :/
Roosa Liimatainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka Roosa!

Vika voi tällöin olla uudessa puhelimessa, onko tässä koskaan toiminut tiedonsiirto? Se että verkkoyhteys räpsii välillä päälle kertoisi ettei asetuksissa ole vikaa vaan ongelma on jossain syvemmällä puhelimessa