Nettiyhteys erittäin hidas

Käytän Tampereen Niemenrannassa sijaitsevan taloyhtiöni kiinteää nettiä suoraan Ethernet-pistokkeen kautta. 27. elokuuta yhteys käytännössä lakkasi toimimasta: melkein mille tahansa nettisivulle siirryttäessä, selain lataa sivua n. minuutin, minkä jälkeen ilmoittaa ettei sivuun saada yhteyttä. Tietokoneen Verkko- ja jakamiskeskus kuitenkin osoittaa, että yhteys on muodostettuna ja datakin liikkuu koko ajan. Tästä päätellen yhteys on, mutta erittäin hidas.
Lukuisten päätteen ja verkkoyhteyden uudelleenkäynnistysten jälkeen yhteys on yhtä hidas. Mikään palomuurin asetuksista ei näyttäisi vaikuttavan netin toimivuuteen, eikä sen välillinen kytkeminen pois päältä auta. Ongelma on sama eri selaimia käytettäessä. Vastaavaa tilannetta ei ole ollut aiemmin.
Patrick Rintala Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Olisitko yhteydessä maksuttomaan vikapäivystykseemme 0800 300 500, niin pääsemme tutkimaan ongelmaa tarkemmin, kiitos!
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Tampereen Amurissa käytännössä täsmälleen sama ongelma ja ajankohta. Perjantain aikana suurin osa sivuista alkoi toimimaan, mutta liittymä on yhä todella hidas. 100/50M liittymä toimii nopeudella 10/0,5M. Kyseessä on taloyhtiön kiinteä laajakaista, joka on aikoinaan tilattu Tampereen Puhelimelta ja siirtynyt viime keväänä DNA:lle.
    Giclas