Nettiyhteys historiallisen hidas.

Pikkuhiljaa 150 mb/s paketin nopeus on laskenut ajan kuluessa. Alunperin esimerkiksi latausnopeus oli keskimäärin 5-6 mb/s, mutta nyt se on laskenut 500 kb/s, joka ei kyllä ole mielestäni ole sallittavaa kyseiselle liittymälle.
Modeemi on resetoitu, käynnistetty uudelleen, vaihdettu julkiseen IP:seen ja kaikkea muuta, mutta nopeus sen kun hidastuu.
Aaron Virtanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Missä päin käyttöpaikka? Mikä modeemi käytössä? Mitä signaaliarvot näyttävät (RSRP = voimakkuus ja häiriöt SINR) modeemin webbihallinnassa?
    jm82
  • Hei Aaron!

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044, niin pääsemme tutkmaan, mikä yhteyden kanssa on oikein vialla ja mitä tilanteen parantamiseksi olisi tehtävissä. Kiitos jo etukäteen!
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Palkit ovat 3/4 ja paikkakuntana Lahti
    Aaron Virtanen
  • Jokos ongelma ratkesi? Mikä laite käytössä?
    jm82
  • 6.7.2020 klo. 21.05 latausnopeus 13,8Mbps ja lähetysnopeus 10,0Mbps 😃 Ja tätä on jatkunut pitkään. Esim. MTV3 -sovelluksen käyttäminen ja tietokoneella pelaaminen yhtäaikaisesti on mahdotonta. Soitettu asiakaspalveluun mikä ei ratkaissut mitään. Ohjeena oli reitittimen suuntaaminen itään... Monta vuotta DNA:n asiakkaana mutta ei taida auttaa kuin vaihtaa operaattoria.
    Japi
  • Hei Japi!

Otathan uudelleen yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan katsoa vielä kertaalleen tilannetta. Kiitos!